Welcome to Changzhou Kingtree mašineriju Co., Ltd!
Tel:+86-519-83868336

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Kokos na prljave fen za kosu, sušenje mašina

Opis

Pojas fen za kokos isečakpovrća i voća uključuju puni tabela, sredini tabele i prazni tabele, i opremljene za transport, sušenje krevet, zagrej izmenjivača i ventilator. Kada radi mašinu za sušenje, hladan vazduh zagreva se kroz razmenjivač toplote. Razuman ciklus metodom tera na toplog vazduha i materijale ponašanja uniformu toplote i masovno prenos. Toplog vazduha u svaku sušenja jedinica prihodi greje vazduh cirkulaciji pod radnju cirkulaciju ventilator, napokon niske temperature ali vazduh i vlaga je slobodan. Zatim ceo proces sušenja je dovršeno.

Aplikacija

Pojas fen mašina se intenzivno koristi za dewatering i sušenje svih vrsta sezonsko povrće i voće. Ovaj pojas je fen za kosu za povrće i voće mogu da upoznam sušenja zahtevima i masovni kontinuirani proizvodnji povrća materijala, poput korena, stabljike, striptiz tip, blok i velike иestica oblike. Istovremeno, mašinu za sušenje možete rezervisati ishranu sastojak i boja proizvoda.

Tipična sušenja materijali koji uključuju dehidrirana kokosovo, Kasava, komad belog luka, bundeva, šargarepa, konjak, kineski Jam, bambusom, Renom, crni luk, banana čips i čips od jabuka.

Karakteristika sušenja mašina

1. pojas fen za povrće i voće ima relativno jak duћnost "i" practicability "," visoka efikasnost "i" širok aplikacije.

2. sušenja oblast, vazduh pritiska, vazduh količina, sušenja temperatura i Armaturna mreža brzine pojas se mogu prilagoditi kako bi se prilagode povrća imovinu i zahteva kvaliteta.

3. pojas sušenja mašina može da usvoji drugačiji proces tokova i pratećom opremom po različitim osobinama povrća i voća.