Welcome to Changzhou Kingtree mašineriju Co., Ltd!
Tel:+86-519-83868336

Novosti

Dom > Novosti > Sadržaj
Velika brzina mešanje tenkova inoxa tenk

Opis proizvoda:

Ime: nerđajući čelik mešanje tenk
Automatizacija: Ručni, poluautomatski, pun automatski
Kapacitet: 100-1000L
Odgovarajući na temperaturi: 0-100 diplomu ili veći po potrebi
Napajanje: 380V / 50Hz/3Phase ili prilagođeni
Kontrolni sistem: Pritisno dugme/PLC/touchscreen; Opcionalni
Materijal: 304 / 316L opcionalno
Struktura: 3 sloja (unutrašnji bešike, jakna, izolacija sloj), 2 sloja, 1layer po potrebi
Površina: Iner spoljni polirani, spoljna: Draw klupi polirani
Mešajući metod: jedan pravac mešanje ili dva direction(optional)
Mutilicu tip: mogu biti izabrani iz sidro tip motor tip, tip okvira, velikoj brzini smicanja i sl.
Aplikacija: Može da se koristi da idu zajedno, i da se topi sve vrste materijala u industriju kao APOTEKA, kozmetika, hemikalije, vezivnih elemenata, slike, KONDITORSKIH, pigmenata i sl.,

Upotreba andamp; Aplikacija
Nerđajući čelik kresivo tenk rasprostranjena u farmaceutske, hemijske, hrana, napitak, tretman voda, se sprema, mastilo, ulje, štampanje i farbanje, zaštite životne sredine, ulje, alkohol, bolnice i druge industrije, razne vrste tečni Filtracija, gruba Filtracija, dobro za filtriranje i pojašnjenje idealna oprema prečišćavanja tretman.
Nerđajući čelik mešanje tenk je moj svoju firmu i #39; s sopstveni razvoj novih proizvoda, sa nema curenja, potpuno zatvoren, otporne na koroziju, štednju energije funkcije. Zbog svoje prenos obrtnog momenta-kontakt zamijeniti statičke foka dinamički pečat, riješiti drugi otvor foka mogu prevazići problem curenja, CNN i agitovanja u sterilne zdravstveno stanje da operisati, farmaceutske, dobro hemikalija, kozmetike i biološki građevinskoj industriji idealan zamena proizvoda.
Pogodan materijal pod određenim mehaničke uzbudljive zapaljiv, eksplozivne, otrovne, miris i druge rastvorio materijala, sterilizacija, procesu fermentacije toliko vremena (24 sata) konstantan pritisak prebacivanje opreme. Pogodnije za biološki inženjering u proizvodnom procesu ne dozvoljava nikakve tragove curenja i kontaminiranom opremom

Performanse andamp; Karakteristike:
1. tenk i tank sa istim ili različitim oblicima glave strukture, u obliku jaknu ili jedne kombinacije različitih uslova, istakao je u strukturi uređaj.
2. magnetski uzbudljive uređaj u magnetni mutilicu i pod magnetni buljenje na magnetni mutilicu prikladan kapacitet (3-50m 3) i uređaj za veliki obrtni moment. Pod magnetni buljenje sa kapacitetom od manje od (3m 3) i opreme sa visokim higijenskim propisima.
3. interfejs sa međunarodne standardne ISO standardne brzo Chuckom, materijal je uvezene 316L ili 304, unutrašnje površine ogledalo-polirani, površinu zuba "Mate" ili "ogledalo ispolirano.
4. materijal: cilindar, 304 i 316 L (opcionalno).

5. nivo zapostavim sa univerzalni ravan nivoa ica, nivoa kazaljka staklo, senzor nivoa kazaljka statični pritisak i nivoa ultrazvučni metar za selekciju.